Om Oss

Hyr bil genom AVIS Kiruna Biluthyrning!

AVIS Kiruna Biluthyrning AB – det lokala företaget som tillgodoser dina behov av hyrbilar och skotrar i hela Malmfälten. Vi har under de senaste åren vidareutvecklat vårt företagande – vi startade år 2000 med 16 bilar – idag har vi ett 150-tal fordon och ett stort antal snöskotrar och släp.

Vår ambition och strategi är att ha en nära kundrelation – med kundens behov som ledstjärna, alltid erbjuda bra priser och hög servicenivå. Tillsammans med våra företagskunder ser vi behoven av våra tjänster och tillsammans utformar vi ett samarbetsavtal för att på bästa sätt tillgodose önskemålen om pris och kvalité. Bland våra kunder finner man det största företagen i Malmfälten, turist- och destinationsbolag på hela Nordkalotten, småföretag och privatpersoner.

 
Nya bilar och bussar

Vi ställer alltid höga krav på våra fordon – säkra och miljövänliga och anpassade till det förhållande som råder i vårt område. Vi samarbetar med de största bilförsäljarna i Malmfälten, det flesta av våra bilar kommer från de populäraste modellerna från VOLVO, RENAULT, VW, TOYOTA, FORD och SKODA. Bilarna är utrustade för de rådande klimat- och kör förhållanden och du väljer om du önskar den utrustad med takräcke, barnstol eller dylikt. Vi har även nya bussar av modellen Renault Traffic.

 


Snöskotrar

Genom oss hyr du snöskotern för att komma ut i den lappländska vildmarken, för att göra utflykter och upptäcka områden som du i normala fall inte tar dig fram till.
För att göra det enkelt – hyr skoter och släp, vi lastar på skotrarna och sedan är det bara att koppla på släp och bil – köra till din startplats – lasta av och köra ut på skoterlederna.
Vi levererar givetvis även skotrarna dit du önskar. Behöver du komplettera med skoterkälke och kläder så tillgodoser vi även dessa behov.

 

AVIS Kiruna


Besök www.avis.se och gör din bokningsförfrågan på våra bilar.

Vi har vårt kontor i centrala Kiruna och ett utlämningsställe på Kiruna Flygplats.